اقیانوس

اقیانوس

شناخت انسان مانند شناخت اقیانوسی بزرگ است.
اقیانوس

اقیانوس

شناخت انسان مانند شناخت اقیانوسی بزرگ است.

ناگفته :اثری جهانی در سبک کلاسیکال و برنده جوایز متعدد بین المللی

با همراهی شهرام ناظری

نخستین اثر از پروژه “سمفونی رومی

اثری جهانی در سبک کلاسیکال و برنده جوایز متعدد بین المللی

nagofte-hafez-nazeri

اولین بار است که اثری از خاورمیانه به صدر فروش آثار کلاسیک جهان راه پیدا می کند، اولین بار است که کمپانی سونی اثر هنرمندی از خاورمیانه را منتشر می کند، اولین بار است که ۴۲ برنده جایزه گِرَمی در آلبوم یک ایرانی گردهم می آیند، اولین بار است که رسانه هایی چون سی ان ان، بی بی سی، واشینگتن پست، نشنال جیاگرافیک، وال استریت ژورنال، آسوشیتد پرس، نیویورک تایمز و … اثر یک ایرانی را چنین ستایش می کنند، و خیلی از رکوردهای دیگر که حافظ ناظری با آلبوم «ناگفته» شکسته است. (به نقل از سایت بییپ تونز)

توضیحاتی در باره اهداف و فلسفه پروژه سمفونی رومی

ناگفته عنوان نخستین اثر از پروژه “سمفونی رومی” است؛ پروژه ای مستمر و ادامه دار در طول زمان که در ادوار مختلف در جستجوی افق های مشترک فرهنگ های مختلف شنیداری جهان است. این پروژه تلاش دارد در مسیر و رویکردی بدیع و نگرشی متفاوت، موسیقی کلاسیک شرق و غرب را با یکدیگر بیامیزد، بطوریکه از حاصل این برخورد و تعامل، موسیقی ای جهانی و با به تعبیری اثری کازموپولیتن (Cosmopolitan) را با قابلیت عبور از مرزهای جغرافیایی و فرهنگی بوجود آورد.
نوعی موسیقی که در عین پایبندی به اصول و حفظ گوهر سرچشمه شرقی اش، با هارمونی و ارکستراسیون مدرن موسیقی غربی آمیخته شده و از حاصل این پیوند موسیقی جدیدی را بوجود آورده که در آینده می بایست نامی برای ژانر تعریف ناشده آن برگزید.
موسیقی معرفی شده در سمفونی رومی همانند فرزندی است که از پدری شرقی و مادری غربی می آید، فرایندی که در عین حال ماهیتی کاملا مستقل داشته و از هر دو فرهنگ، جوهری تفکیک ناپذیر پذیرفته است. پدیده ای که دیگر نه متعلق به شرق و نه به غرب است و در واقع آمیزه ای به تعادل رسیده از مجموع این فرهنگ هاست؛ محصول و موضوعی که دستیابی به آن یکی از چالش های اصلی پروژه های فرا فرهنگی از قرن گذشته تاکنون بوده است؛ چرا که بطور معمول در این گونه پروژه ها یک فرهنگ بر فرهنگ دیگری غالب شده و حاصل، موسیقی ای فاقد توازن و تعادل بین دو فرهنگ بوده است.
نام این پروژه (سمفونی رومی) سمبلی است از پیوند فرهنگی بین شرق و غرب است. “سمفونی” که از واژه “سیمفونیا” به معنی “هم آهنگی موسیقیایی” می آید از فرهنگ غرب و “رومی” (مولانا جلال الدین بلخی) که فیلسوف و شاعر عرفانی نمادین ماست، فرهنگ شرق را نمایندگی می کند. منبع:تاب موزیک